SPS-Security
Uw partner in beveiliging

SPS-Security Diensten 

Horecabeveiligers
Nederland kent een gevarieerd en sprankelend uitgaansleven en biedt voor ieder wat wils. Dit impliceert, dat we de veiligheid van de bezoekers en medewerkers van horecagelegenheden zo goed mogelijk moeten kunnen garanderen. Want helaas wordt iedere horecagelegenheid wel eens geconfronteerd met ongewenst gedrag van bezoekers. Daar hebben de andere bezoekers- en ook uw medewerkers – last van en het verpest vaak de sfeer. Dat wilt u allereerst voorkomen en als dat niet meer mogelijk is, is snel en adequaat optreden een must.
De horecabeveiligers van SPS-Security hebben ruime ervaring binnen de diverse horeca branches. Zij hebben een scherp oog ontwikkeld voor afwijkend gedrag van bezoekers en voorkomen daarmee al vaak incidenten. Zij weten bovendien dat zij mede bepalend zijn voor de sfeer in uw zaak en stellen zich daarom ook altijd gastvrij en klantvriendelijk op als gastheer/gastvrouw. Daarbij beschikken ze over een BHV-certificaat. Maar vraagt een vervelende situatie nu toch om ingrijpen? Dan kunt u vertrouwen op de professionaliteit van de horecabeveiligers van SPS-Security.

Evenementenbeveiligers
Voetbalwedstrijden, Popconcerten, Festivals Of beurzen en congressen. Bij evenementen komen grote groepen mensen bij elkaar. En hun veiligheid moet gewaarborgd worden. Zeker in een tijd waarin we, naast het risico op incidenten, ook moeten anticiperen op mogelijke terreurdreigingen. SPS-Security combineert slimme technieken met goed opgeleide evenementenbeveiligers om risico’s zoveel mogelijk uit te bannen. Deze evenementenbeveiligers zijn getraind in het signaleren van dreiging en afwijkend gedrag en hoe hier adequaat op te reageren. Waarbij ze hun rol van gastheer nooit uit het oog verliezen. Want wij weten als geen ander dat u niet alleen belang hecht aan veiligheid, maar ook aan gastvrijheid. Met het inschakelen van de evenementenbeveiligers van SPS-Security weet u zeker dat beide in goede handen zijn. Daarbij beschikken ze over een BHV-certificaat. En genieten uw gasten in veiligheid van een goede sfeer.   

Objectbeveiligers
Een objectbeveiliger observeert, surveilleert, controleert, beantwoordt vragen, treedt op bij calamiteiten en is in veel gevallen het visitekaartje van de organisatie. Onze beveiligers stellen zich op als een gastheer/gastvrouw. Zij ontvangen bezoekers met een vriendelijke groet. Tegelijkertijd focussen zij op afwijkend gedrag. Een bezoeker die verward uit zijn ogen kijkt, een persoon die checkt waar camera’s hangen, een medewerker die zich vreemd gedraagt: het kunnen redenen zijn om in te grijpen. Door de betreffende persoon vriendelijk aan te spreken en de juiste vragen te stellen, kan de beveiliger een eventuele kwade intentie waarnemen en verstoren. Bij een goede intentie zal de bezoeker dit juist ervaren als dienstbaar en betrokken. Proactief Beveiligen is in onze visie dé manier om veiligheidsincidenten te voorkomen. Daarin wordt de beveiliger ondersteund door procedures en technieken.

Hondenbewaking
De hondenbeveiliging van SPS-Security  biedt een adequate aanvulling op de beveiligingswerkzaamheden van SPS-Security
De KNPV en/of NBvdD gecertificeerde honden van beveiligingsbedrijf SPS-Security wonen bij de hondengeleiders thuis en maken onderdeel uit van het gezinsleven. Dit is in onze ogen essentieel voor effectieve hondenbeveiliging omdat alleen op die manier een hechte band opgebouwd wordt tussen de hondengeleider en de hond. Dankzij die hechte band komen de hondengeleider en de hond als koppel tot optimale prestaties. Onze hondenbeveiliging is werkzaam en inzetbaar op plaatsen waar extra preventie gewenst is, het inzetten van een hondengeleider heeft ten aller tijde een preventieve werking.
Evenementen, faillissementen, beslagleggingen, logistieke bedrijven, luchthavens, Industrieterreinen, nachtbewaking, high risk objecten, beurzen, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden, bouwprojecten, grote en kleine beveiligingscomplexen  behoren allen tot het werkterrein van de hondengeleiders van SPS-Security

EHBO
SPS-Security draagt zorg voor een hoog kwalitatieve medische ondersteuning op uw evenement en biedt medische zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen meerdere EHBO posten vereist zijn, of EHBO hulpverleners met een specifieke expertise.
Indien u een risicovol evenement organiseert, bijvoorbeeld een dance event, dan neemt de kans op behoefte aan medische zorg fors toe. Tijdens soortgelijke evenementen werkt SPS-Security met een gespecialiseerd EHBO evenementen team. Het EHBO evenementen team is extra geschoold op een specifieke evenementen tak, bijvoorbeeld drugs & alcohol, maar ook (gemotoriseerde) sporten. Vaak heeft dit team aanvullende certificatie's om deze extra zorg te mogen bieden.