SPS-Security
Secure, Protect & Service

SPS-Security

SPS-Security is een volwaardig beveiligingsbedrijf. Waarbij kwaliteit, veiligheid en gastvrijheid voorop staan. Wij zien beveiliging als een solide combinatie van die drie factoren. Wij zien beveiliging ook als een vak dat niet alleen draait om waakzaamheid en veiligheid, maar ook om betrokkenheid en gastvrijheid. Om persoonlijk contact en meedenken met de opdrachtgever.

Onze organisatie

SPS-Security staat voor Secure – Protect – Service.
SPS-Security is een volwaardig beveiligingsbedrijf met zeer veel ervaring op het gebied van beveiligingsdiensten.
Wij worden gezien als een dienstverlenend bedrijf waarbij kwaliteit, veiligheid en gastvrijheid voorop staan. Door toepassing van de methode proactief beveiligen voorkomen we incidenten. We grijpen in nog vóórdat er iets gebeurt, dat is onze meerwaarde

Korte lijnen
We zijn een overzichtelijke organisatie met weinig managementlagen. We luisteren naar je vraag en geven je persoonlijk antwoord. Directie en management zijn voor iedereen aanspreekbaar, zowel voor personeel als voor opdrachtgevers. Zo kunnen we zaken snel en goed regelen. 

Sparringpartner
We verdiepen ons continu in het vak, zodat we weten wat er speelt en hoe dit invloed heeft op onze opdrachtgevers. Elke specifieke situatie vraagt om maatwerk. Daarom denken wij altijd mee met onze klant en geven we ook tegengas als we denken dat de vraag niet klopt, of dat het anders kan.

Het bewijs
Dat dit werkt, blijkt uit het feit dat bijna al onze klanten lang bij ons blijven. Of zelfs bij ons terugkomen na een uitstapje bij een ander bedrijf. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat ze met SPS-Security kwaliteit in huis halen. We zullen altijd die extra stap zetten om dit zo te houden.