SPS-Security
Secure, Protect & Service

SPS-Security

SPS-Security is een volwaardig beveiligingsbedrijf. Waarbij kwaliteit, veiligheid en gastvrijheid voorop staan. Wij zien beveiliging als een solide combinatie van die drie factoren. Wij zien beveiliging ook als een vak dat niet alleen draait om waakzaamheid en veiligheid, maar ook om betrokkenheid en gastvrijheid. Om persoonlijk contact en meedenken met de opdrachtgever.

Nieuws


Terug naar overzicht

25-01-2020

Vught wil rechtbank bij extra beveiligde inrichting

Om verkeersbewegingen met gevaarlijke criminelen door de woonwijken te verminderen, wil de gemeente Vught dat de daar gevestigde Extra Beveiligde Inrichting een eigen rechtbank krijgt. Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming heeft daarvoor een verzoek ontvangen.

Een rechtbank in de EBI is volgens de gemeente Vught ook makkelijker te beveiligen en bespaart de overheid reiskosten. In de inrichting zitten de zwaarste criminelen van Nederland, zoals Willem Holleeder en Ridouan Taghi. Ook voorzitter Henk Naves van de Raad voor de Rechtspraak heeft al eens voorgesteld om een rechtbank aan de EBI toe te voegen. De extra capaciteit is ook hard nodig, omdat de bestaande extra beveiligde rechtbanken meestal zijn volgepland. Het zou nu een goed moment zijn omdat de gevangenis in Vught ingrijpend verbouwd gaat worden. De iconische blauwe poort, maakt daarbij plaats voor een nieuwe hoofdentree.Terug naar overzicht